Prima reacție a lui Radu Palaniță, marele câștigător de la „Românii au talent” 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 mai 2020, 17:58

Sezonul 10 al show-ului “Românii au talent” s-a încheiat, iar Radu Palaniță, mecanicul auto care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa a ieșit marele câștigător.

Radu Palaniță a câștigat titlul de „Cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro.

Pe locul doi, s-a clasat Siena Vușcan (20.000 de euro), iar pe locul trei (10.000 de euro) – Mihai Țigaret.

Citeşte şi: Un fost concurent de la „Românii au talent” s-a sinucis la 22 de ani

Câștigătorul de la „Românii au talent” 2020 a participat și la „Vocea României”, dar nu a trecut mai departe. Cu toate acestea, experiența de acolo și încurajările juraților l-au motivat să nu renunțe la visul său.

În vârstă de 40 de ani, Radu Palaniță s-a născut în București și este mecanic auto. S-a apucat de cântat în urmă cu aproximativ 4 ani și spune că muzica este cea mai mare pasiune a sa.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, declara Radu Palaniță, potrivit stirileprotv.ro.

După marea finală, Radu Palaniță le-a mulțumit tuturor susținătorilor și celor care au crezut în el.

Citește ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

„Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu, la scurt timp după marea finală.

Piesa interpretată în marea finală a fost celebra „May way” a lui Frank Sinatra.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!