Programul teraselor va fi prelungit. Anunțul lui Ludovic Orban

De Unica.ro, pe
După ce autoritățile au decis ca din 1 august terasele să se închidă după ora 23.00, premierul Ludovic Orban a anunțat că această regulă se va schimba. Programul teraselor se va prelungi cu încă o oră, respectiv până la ora 24.00. 

Ludovic Orban a dezvăluit într-o conferință de presă că a primit mai multe solicitări legate de prelungirea programului teraselor până la ora 24.00, motiv pentru care și-a dat acordul.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

“Va exista o decizie, dacă nu cumva a şi fost adoptată a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru a prelungi programul până la ora 24:00”, a afirmat premierul României, potrivit știrileprotv.ro.

Orban a mai precizat că în ședința de Guvern ce va avea loc astăzi se vor discuta și alte “chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări – să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic.”

Citește și: Ludovic Orban a anunțat controale la sânge și sancțiuni pentru cei care nu respectă legea

De asemenea, Guvernul trebuie să mai hotărască astăzi dacă se prelungește starea de alertă pentru următoarele 30 de zile, începând cu data de 16 august. Aceasta ar fi ca treia oară când se prelungește această măsură de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!