Ce spune Raed Arafat despre legea vaccinării obligatorii împotriva SARS-CoV-2

De Unica.ro, pe

Raed Arafat a vorbit recent despre obligativitatea vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2. Șeful DSU a precizat, la Antena 3, că vaccinarea anti-COVID-19 nu este obligatorie și nici nu s-a luat în calcul până acum o astfel de ipoteză.

„Este legitim că Ministerul Sănătății să se gândească la soluții de sănătate publică. În același timp, știind că există campanii foarte agresive împotriva vaccinării COVID, trebuie să clarificăm că nu spune nimeni că vaccinarea va fi obligatorie. Nu cred că ministerul sănătății vine cu altceva. Pe partea de COVID clar vaccinarea este voluntară”, a explicat Arafat, duminică seara, în cadrul emisiunii “Punctul de Întâlnire”.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Șeful DSU a mai spus că toate campaniile anti-vaccinare care au apărut în ultima perioadă și care sunt “extrem de periculoase”.

„Toate campaniile anti-vaccinare, folosirea unor decese care s-au dovedit clar că nu au nicio legătură cu vaccinul, sunt extrem de periculoase. Și dacă fac ceva, întârzie momentul în care noi putem sa ajungem intradevar sa luam masuri serioase de relaxare si revenire la normalitate”, a adăugat Raed Arafat.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!