Cazul morții Mihaelei Galani. Ce probleme de sănătate avea tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 ianuarie 2022, 16:02

Mihaela Galani, o tânără din Constanța, proprietară și reprezentantă a brandului de articole de încălțăminte “Gemelli”, a fost găsită fără suflare în propria mașină, luni, 3 ianuarie 2022. Tânăra avea 33 de ani. Conform apropiaților, Mihaela s-a simțit rău în ultimele zile.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mihaela Galani a fost găsită în stare de inconștiență în mașina sa și a fost transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Femeia intrase în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţă.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate, iar după aceea a urmat un tratament cu dializă, potrivit Antena 3. Tot acum 10 ani, Mihaela și-a pierdut fratele geamăn, moartea acestuia devastând-o pe tânără. În 2021, Mihaela ar fi fost sfătuită de medici să mai facă o nouă operație la rinichi.

Miercuri, 5 ianuarie, medicii legiști au stabilit că adevărata cauză a morții a fost coma uremică (n.r. – insificiență renală cronică sau blocaj renal). În urma autopsierii trupului neînsuflețit al tinerei, s-a stabilit că rinichiul drept i-a cedat în timp ce se afla la volan. Se pare că tânăra a renunțat la dializă din cauza programului încărcat și, în plus, avea și probleme cu tensiunea.

Citeşte şi: Lucian Viziru, în spital de Revelion. Artistul a fost suspect de infarct

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, au transmis reprezentanţii magazinului pe care îl deținea, la scurt timp după trista veste.

Mihaela Galani și sora sa, Loredana Romanov, se ocupau de un business de pantofi croiți manual, în România.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!