(P)Tinereţe fără bătrâneţe în capsulele Omega-3 de la Doppelherz

Jumătate din mister, tinereţea fără batrante, a fost dezlegat. Aceasta se poate obţine, în sfârşit, prin consumul regulat de acizi graşi Omega 3.
Dintre acizii graşi esenţiali nesaturaţi, cei de tip Omega-3 sunt „vedetele” noilor tipuri de tratamente pentru prevenirea şi chiar vindecarea afecţiunilor cardio-vasculare, durerii, inflamaţiilor din artritele reumatice, în hipercolesterolemie (creşterea  colesterolului „rau”), hipertensiune arterială, alergii, boala Crohn, imbatrinirea celulară, dar şi în numeroase modificări de dispoziţie sau chiar afecţiuni psihice (depresii, neurastenie, violenţă, tulburarea bipolară sau sindromul maniaco-depresiv, chiar schizofrenie şi autism.
Deficienţele de acizi graşi Omega-3 sunt întâlnite la toate categoriile sociale de populaţie din ţările civilizate şi asta pentru că grăsimile cele mai consumate astăzi sunt cele saturate, existente în prăjeli, alimente semipreparate, fast food, etc. Nu există nişte simptome foarte clare care să atragă atenţia asupra acestei deficienţe, care se pot manifesta prin: oboseală, piele uscată, unghii casante, constipaţie, depresie, dureri musculare şi articulare.
Cauzele deficienţei de acizi graşi Omega-3 sunt de cele mai multe ori lipsa aportului dietetic al acestor grăsimi sau absorbţia lor necorespunzătoare în organism.
Din structura membranei tuturor celulelor din corp fac parte acizii graşi nesaturaţi, de tip Omega-3 şi Omega-6, numiţi „esentiali”, pe care organismul uman nu le poate produce. Prin urmare, buna funcţionare a celulelor depinde de alimentele pe care le consumăm. Cercetători din întreaga lume au constatat că populaţiile care consumă mult peste (din Japonia, regiunea mediteraneană, eschimoşii) se îmbolnăvesc mai rar de inimă şi sînt mai puţin melancolice decît cele occidentale.
Se pare că acizii graşi polinesaturati de tip Omega-3 ar avea un rol esenţial în păstrarea bunei dispoziţii şi a sănătăţii, fiind numiţi şi „elixirul fericirii” insa este şi  este un ingredient perfect pentru un organism rezistent, o minte sclipitoare, dar în special pentru a rezistă la stres şi oboseală.
Capsulele DoppelherzA® aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţin ulei de somon cu acizii graşi Omega-3 necesari vieţii. (180 mg EPA şi 120 mg DHA) şi este un supliment alimentar important pentru menţinerea nivelului echilibrat a grăsimilor din organism. In plus, fiecare capsulă conţine 12 mg de vitamina E de origine vegetală, care este importantă pentru protecţia naturală celulară, în special în perioadele solicitante. 

http://www.doppelherz.ro
(P)Tinereţe fără bătrâneţe în capsulele Omega-3 de la Doppelherz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!