Sa fie ultrasunete sau impachetari cu ciocolata?

De Unica.ro, pe

Te punem la curent cu cele mai noi tratamente corporale din centrele de frumusete. Vezi cum iti imparti bugetul in acest an!
Sala de fitness. Locul ala rece si artificial, in care nu vezi decat lume care transpira… Nu te atrage deloc, asa ca n-o sa calci pe acolo decat daca Brad Pitt sau George Clooney se vor angaja ca instructori! Cum sansele sunt minime… spre zero, ne-am gandit si la silueta ta. Si am identificat cateva modalitati prin care poti sa ajungi la forma fizica pe care ti-o doresti, fara sa fii nevoita sa mergi la sala. Am facut si-un top, ca sa stii ce ti se potriveste, in functie de probleme. Si de buget, bineinteles!

Tratamente pentru orice buzunar

N-ai cum sa ma contrazici daca zic ca un centru de frumusete arata mult mai imbietor decat o sala de fitness. Sau ca gimnastica asta pasiva e mai placuta decat toate orele de munca asidua – abdomene, genuflexiuni, fandari – pe care le faci la sala. Singurul inconvenient in toata povestea asta e pretul. Chiar si asa, noi am gasit pentru tine cele mai ieftine metode care te pot ajuta sa ai un corp de vis.

Ultrasunetele atenueaza nodulii celulitici, ajuta la imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, la accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii. Cum actioneaza: prin crearea unor microvibratii invizibile in interiorul celulelor,  care sparg depozitele de grasime. Ultrasunetele vibreaza de un milion de ori pe secunda si au ca efect topirea grasimilor.
Pret: 15 lei sedinta

Termocuverta este o tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, care are ca rezultate o mai buna circulatie a sangelui la nivelul pielii, scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Procedura duce la arderea rapida a tesutului adipos si favorizeaza pierderea in centimetri.
   Pret: 25 lei sedinta
  
Electrostimularea e un fel de fitness pasiv si s-a estimat ca 45 de minute petrecute la acest aparat echivaleaza cu sase-opt ore de gimnastica. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta.
   Pret: 25 lei sedinta
  
Impachetari cu geluri anticelulitice: pe zonele cu probleme, ti se aplica geluri anticelulitice, iar partile respective sunt impachetate cu folie de plastic. Gelurile contin principii active care stimuleaza circulatia venoasa si pe cea limfatica.
   Pret: 28 lei sedinta


Foto: Hepta
  
  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!