Remediul rapid care calmează durerea de cap și de dinți

De Amelia Matei, pe
Nu ai nevoie întotdeauna de calmante, pentru a scăpa de durere. Îți spunem un remediu rapid, care te scapă de disconfort.

Gheata este foarte bună pentru sănătate, pentru că îți ajută corpul să se vindece și îl încarcă cu energie, potrivit dailynutritionnews.com. Dacă ai dureri mari de dinți, de cap sau articulare, tot ce trebuie să faci este să pui un cub de gheață în zona marcată cu un punct roșu în poza de mai jos. Ține-l acolo 20 de minute. La început vei simți o răceală, dar după câteva secunde locul ar trebui să te încălzească.

Cub de gheata

Este indicat să faci acest exercițiu în fiecare zi și vei simți o ușoară stare de euforie. Cubul de gheață stimulează secreția de endorfine, când este aplicat în acel loc.

Beneficiile terapiei cu gheață

Starea de bine și calmarea durerilor nu sunt singurele efecte ale terapiei cu gheață. Un cub de gheață plasat în acel loc îți ajută digestia, îți întărește sistemul imunitar, îți îmbunătățește sistemul cardiovascular și respirator și ajută la vindecarea infecțiilor gastrointestinale. În plus, previne apariția problemelor cu tiroida, a hipertensiunii, a artritei și a astmului. Celulita poate fi, de asemenea, combătută cu acest truc. Făcut cu regularitate, îți echilibrează organismul și îți î,bunătățește stilul de viață. Nu este, însă, recomandat să îl încerci dacă suferi de schizofrenie, epilepsie, ești însărcinată sau ai un stimulator cardiac.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!