Pastile, împachetări şi masaje care te scapă de astenie

De Andreea Cipca pe

Primăvara vine cu mult soare, zile lungi, pomi înfloriţi, salate proaspete şi haine colorate. Dar nu neapărat şi cu mai multă poftă de viaţă. Pentru mine, de exemplu, primăvara…
…înseamnă mai mereu oboseală şi pesimism nejustificat: sunt astenică. Dacă şi tu esti, vezi aici câteva soluţii, sub formă de pastile, împachetări şi masaje care te binedispun.

70% dintre femei suferă de astenie, zic statisticile. Din cauza efortului depus de organism pentru a se adapta la lumina şi temperatura de primăvară. Dar eu am învăţat că o pot preveni:în cazul meu, pastilele de sunătoare au efectul dorit. Singurul inconvenient e că efectul stării de bine nu se instaleaza chiar odată cu prima pastilă luată.

Ca şi în cazul altor suplimente naturale, acţiunea lor e blândă. Efectele se simt după două, trei săptămâni de când ai început tratamentul. Sunătoarea e recomandată în cazul depresiilor uşoare şi moderate, dar şi în tratamentul sindromului premenstrual, al tulburărilor de somn sau al ulcerului gastric.

Eu prefer pastilele, pentru că sunt mai uşor de purtat în geantă, dar găseşti sunătoarea şi sub formă de tinctură, pe care o iei cu apă, şi sub formă de ceai. Poţi cumpăra sunătoare de la magazinele naturiste cu un preţ până în 20 de lei.

Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro

Foto
:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro