(P) S.T.O.P. infecții urinare

De Unica.ro pe
Infecția urinară reprezintă o problemă frecventă a sistemului genital feminin, dar și masculin. În perioada toamnei, când de obicei imunitatea este slăbită și organismul nu mai poate face față asalturilor de virusuri și bacterii, se creează un mediu propice pentru apariția infecției urinare.

Laboratoarele Fiterman au dezvoltat gama care, de la primele Simptome, Testeaza, Opreste si Previne infectiile urinare:

  • testeaza cu Uractiv Test – cel mai utilizat test de infecții urinare din România.
  • oprește cu Uractiv Forte – singurele capsule cu albastru de metilen și strugurii ursului, eficiente în ameliorarea durerii și a inflamației, distrugea și eliminarea bacteriilor responsabile de producerea infecției urinare
  • previne cu Uractiv Med –primul dispozitiv medical din România destinat infectiilor urinare

Și pentru că sănătatea tractului urinar este dependentă și de igina intimă corespunzătoare, acum ai Uractiv Ultra Protect si Uractiv Day by Day, geluri intime cu rol eficient și sigur în perioada tratamentului infectiilor urinare și ginecologice. Fără coloranți, parabeni, LSS și fenoxietanol.

Profită de pachetele speciale Uractiv din farmacii: Uractiv Test cadou sau Uractiv Ultra Protect cadou la achiziționarea oricărui produs din gama Uractiv. Mai multe informații se găsesc pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

URACTIV – S.T.O.P. infecții urinare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro