Ce obiecte s-au găsit în vaginul femeilor

De Erika Chivu pe

Având în vedere că vaginul este destul de scurt şi că este un organ care se curăţă singur, tinzând să împingă totul în afară, e cam greu de crezut că o femeie…
… ar putea pierde ceva în propriul vagin. De asemenea, e greu de crezut că ai putea să uiţi „acolo” ceva ce ai introdus cu mâna ta. Şi totuşi, se mai întâmplă.
Iar unele poveşti sunt de-a dreptul incredibile.

Brăţară şi tampoane uitate în vagin

Astfel, se spune că la autopsia unei femei s-a găsit în vaginul ei o brăţară cu pietre preţioase pe care o ascunsese acolo în timpul unei revoluţii. Mai mult, brăţara a rămas acolo 40 de ani. Nu ştim dacă femeia respectivă a uitat de ea, dacă a simţit sau nu obiectul străin.

Mai recent, o femei s-a prezentata la medic cu o infecţie vaginală gravă, iar la control i s-au găsit în vagin mai multe tampoane interne. Din câte se pare femeia nu ştia că tampoanele trebuie scoase după un timp. Într-un alt caz, femeia ştia că tampoanele se scot, dar pe ultimul l-a uitat. 

Fetiţe abuzate sau simple accidente?

Cel mai adesea se găsesc obiecte străine în vaginul fetiţelor sau al femeilor cu probleme psihice, obiecte care ajung acolo fie din greşeală, fie printr-un abuz sexual. O fetiţă de trei ani din SUA a ajuns de două ori la cameră de gardă cu scurgeri vaginale ciudate şi răni în zona genitală, iar de fiecare dată medicii au descoperit în vaginul ei câte două ace de siguranţă, din fericire închise. Nu se ştie dacă fetiţa a fost abuzată sexual sau şi-a introdus singură acele de siguranţă, în timp ce încerca să-şi exploreze propriul corp.

Din vaginul unei femei cu probleme psihice medicii au scos un set de chei pe care ea le furase. Desigur ascunzătoarea găsită nu a fost tocmai bună din punctul de vedere al sănătăţii, fiindcă femeia s-a ales cu o infecţie serioasă.

Vaginul, ascunzătoarea perfectă pentru droguri

Printre obiectele cele mai des găsite în vaginul femeilor se numără prezervativele pline cu cocaină, heroină sau alte feluri de droguri. Se pare că vaginul este locul preferat al femeilor care ascund droguri la graniţă. Din păcate pentru ele este şi periculos pentru că mucoasa vaginului absoarbe drogurile ca şi mucoasa nazală, iar dacă prezervativul respectiv se sparge, asta poate duce la o supradoză fatală.

Lipitoare, bec, portocală, solniţă şi alte obiecte găsite în vagin

În 1880, doctorul Alfred Poulet a scris un tratat despre obiectele străine găsite în corpul oamenilor. Unul dintre capitole se referă la obiectele găsite în vagin. Printre ele se numără o lipitoare vie, descoperită în vaginul unei femei care s-a duc la medic fiindcă avea sângerări ciudate. După ce lipitoarea a fost îndepărtată, femeia a fost sfătuită să poarte lenjerie când mai merge la scăldat în rău.

Au fost şi cazuri când femeile au cerut medicilor să le scoată din vagin o vânătă, un bec, o portocală (una mică, sperăm), o lumânare, un castravete, un capac de spray, o solniţă şi alte astfel de obiecte folosite pentru masturbare. Cum poate un castravete să rămână blocat într-un vagin?

Cel mai probabil femeia respectivă a avut un orgasm, deci capătul inferior al vaginului s-a umflat şi castravetele nu a mai putut fi scos. Frica a făcut-o să devină şi mai încordată, astfel că obiectul s-a „înţepenit” de-a binelea. Dacă s-ar fi calmat şi ar fi aşteptat 10-15 minute, obiectul ar fi ieşit singur, fie el castravete, vânătă sau bec.

Află şi 12 lucruri pe care nu le ştiai despre vagin!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească