Nu te vei mai trezi niciodată obosită cu această rețetă din 2 ingrediente

De Amelia Matei pe
Un somn odihnitor ne aduce multe beneficii: ne dă energie, ne ajută să fim cât mai activi și ne întărește sistemul imunitar. Acesta este motivul pentru care o noapte în care nu am dormit prea bine ne transformă ziua într-un coșmar, unde mai pui că suntem și expuși îmbolnăvirii.

Potrivit studiilor, persoanele care nu dorm mai mult de 6 ore pe noapte au un risc crescut de a se îmbolnăvi de inimă sau boli de tensiune. La fel și persoanele care dorm prea mult, peste 9 ore pe noapte. Așadar, un somn ideal se întinde pe parcursul a 7-8 ore.

Există îsnă un remediu natural care promite să ne adoarmă rapid. Nu numai atât, somnul nostru nu va fi așa de sensibil ca până acum, nu va fi tulburat, în concluzie, vom dormi liniștiți.

Este vorba despre un leac format din două ingrediente. Unul de care se poate face rost foarte ușor, iar un altul pe care îl găsim în magazinele naturiste. Este vorba despre miere și sare de Himalaya.

miere

sare

Ingrediente

5 lingurițe de miere organică

O linguriță de sare roz de Himalaya.

Ce trebuie să faci

Amestecă cele două ingrediente și depoztează-le într-un borcan de stilcă. Poți face în ce cantități vrei această compoziție, însă proporția de cinci la unu este doza ideală. Pune puțin din această mixtură sub limbă, în fiecare seară, cu puțin înainte să mergi la culcare, și lasă totul să se dizolve natural. Vei vedea că efectul este unul neașteptat și vei dormi ca un bebeluș.

De ce sare roz de Himalaya și miere?

Sarea roz de Himalay conține peste 80 de minerale și elemente care sunt esențiale organismului nostru în diverse procese. Printre altele, îl ajută să se refacă în urma zilei precedente. Mierea conține glucoză, care asigură celulelor organismului nostru necesarul de energie.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro