O femeie a zăcut 7 luni în pat incapabilă să facă orice, dar nu era în comă. Boala surprinzătoare de care suferea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 16:37

O femeie de 27 de ani din Marea Britanie a zăcut în pat vreme de șapte luni, incapabilă să se miște sau să mănânce, dar cu toate astea nu se afla în comă – boala de care suferea este una neașteptată.

Creatoarea de conținut Emma Franklin din Staffordshire, Marea Britanie, a fost diagnosticată cu oboseală cronică, o boală care afectează între 18 și 27% din populație, conform NCBI.

Când avea 19 ani, Emma se întorcea acasă și se punea direct la somn, așa că mama ei, Patricia, care are acum 63 de ani, a încurajat-o să meargă la doctor să vadă ce se afla în spatele oboselii ei continue.

O femeie a zăcut 7 luni în pat incapabilă să facă orice, dar nu era în comă. Boala surprinzătoare de care suferea

Cea mai dificilă perioadă pentru Emma a fost când a trebuit să zacă șapte luni în pat din cauza oboselii cronice. În acele luni, nu s-a putut ridica, nu a putut vorbi, nu a putut mânca singură și nici nu a putut sta în fund, întrucât corpul ei nu genera suficientă energie. Alte simptome au fost durerile musculare și de încheieturi, durerea de gât și pierderile de memorie, după cum arată Profimedia.

Oboseala cronică nu are neapărat tratament, dar se poate trăi cu ea. Pentru Emma, lucrurile au început să se schimbe abia în 2016. Deși viața ei nu este una normală, ea poate acum să lucreze part-time de acasă, mama ei devenind îngrijitoarea ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!