Cum să scapi de durerea de cap în două minute

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 09 februarie 2022, 12:38

Kamil K. Wawrzyszko, consultant în afaceri, susține că a găsit o metodă prin care oricine poate scăpa de durerea de cap în doar două minute. Iată în ce constă metoda lui!

Spune adio migrenelor

Bărbatul a urcat un filmuleț cu indicații în acest sens pe YouTube, iar metoda lui a ajuns virală pe Internet, în scurt timp. În prezent, aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmulețul și mulți afirmă în comentarii că metoda lui Wawrzyszko chiar funcționează!

Tot ceea ce face Wawrzyszko în acest filmuleț e să întrebe, de mai multe ori “Unde e localizată durerea ta de cap?”, “Ce culoare are durerea ta de cap?”, “Ce formă are durerea ta de cap?”. Cu toate că nu explică exact despre ce e vorba, la finalul întrebărilor el este sigur că durerea de cap a celui care privește, ține deja de domeniul trecutului. Dacă durerea de cap nu trece, el spune că e cazul să mai urmărim încă o dată filmulețul și să răspundem sincer la întrebările pe care el le adresează.

Kamil K. Wawrzyszko spune că nu are pregătire profesională de medic sau de terapeut, dar că a ajutat de-a lungul timpului foarte multe persoane să scape de migrene și chiar de alte probleme de sănătate. Iar mulți utilizatori de YouTube par să îi dea dreptate.

Iata cum poti sa folosesti ceaiuri pentru durerilor de cap!

Citeste si – Cum scapi de durerea de ureche cu sare

Citeste si – Cum scapi de durere cu două ingrediente

Foto: Shutterstock

Citește mai multe despre tipurile de dureri de cap, pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!