Cum să scapi de durerea de cap în două minute

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 septembrie 2019, 13:13
Kamil K. Wawrzyszko, consultant în afaceri, susține că a găsit o metodă prin care oricine poate scăpa de durerea de cap în doar două minute. Iată în ce constă metoda lui!

Spune adio migrenelor

Bărbatul a urcat un filmuleț cu indicații în acest sens pe YouTube, iar metoda lui a ajuns virală pe Internet, în scurt timp. În prezent, aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmulețul și mulți afirmă în comentarii că metoda lui Wawrzyszko chiar funcționează!

Tot ceea ce face Wawrzyszko în acest filmuleț e să întrebe, de mai multe ori “Unde e localizată durerea ta de cap?”, “Ce culoare are durerea ta de cap?”, “Ce formă are durerea ta de cap?”. Cu toate că nu explică exact despre ce e vorba, la finalul întrebărilor el este sigur că durerea de cap a celui care privește, ține deja de domeniul trecutului. Dacă durerea de cap nu trece, el spune că e cazul să mai urmărim încă o dată filmulețul și să răspundem sincer la întrebările pe care el le adresează.

Kamil K. Wawrzyszko spune că nu are pregătire profesională de medic sau de terapeut, dar că a ajutat de-a lungul timpului foarte multe persoane să scape de migrene și chiar de alte probleme de sănătate. Iar mulți utilizatori de YouTube par să îi dea dreptate.

Citeste si – Cum scapi de durerea de ureche cu sare

Citeste si – Cum scapi de durere cu două ingrediente

Foto: Shutterstock

Citește mai multe despre tipurile de dureri de cap, pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!