Ce boli poți să ai, în funcție de locul în care îți apar coșuri

De Consuela Stratulat, pe
Coșurile sunt normale în adolescență, însă atunci când apar după această perioadă, pot indica o problemă de sănătate. Vezi ce boli poți să ai, în funcție de locul în care îți apar coșuri.

Coșuri pe gât

Dacă ai coșuri pe gât, este un semn că hormonii secretați de glandele suprarenale nu mai au putere ori că ești foarte stresată. Excesul de zahăr poate duce, de asemenea, la apariția acestor coșuri, dar înainte să te sperii, asigură-te că problemele de piele nu apar din cauza materialelor pe care le porți sau a părului prea gras.

Coșuri pe umeri

Coșurile pe umeri sunt un semn că ești foarte stresată și vulnerabilă. Încearcă să te odihnești și nu te mai consuma din orice.

Coșuri pe piept

Dacă observi că ai coșuri pe piept, între sâni, s-ar putea să ai o reacție la materiale sintetice ori să suferi de afecțiuni digestive. Fii mai atentă la dietă și încearcă să eviți alimentele prea condimentate.

Coșuri pe brațe

Când îți apar coșuri pe brațe, s-ar putea să ai nevoie de o exfoliere a pielii, dar dacă problema persistă și după ce ai folosit un scrut, s-ar putea să ai o lipsă de vitamine. Mergi la medic, iar el va ști cu exactitate ce trebuie să faci.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!