Caracteristicile persoanelor cu grupa sanguină 0

De Adina Radu, pe
Grupa sanguină, deși nu este unică diferă de la persoană la persoană. Există patru grupe de sânge 0, A, B și AB. Acestea sunt determinate de prezența sau absența unor antigeni specifici (A și B) pe suprafața celulelor roșii.

Persoanele cu grupa 0 sunt donatori universali, adică pot dona celorlalte grupe de sânge și pot trimit sânge doar grupa 0.

Trăsături de personalitate ale persoanelor cu grupa 0

Credeți sau nu, grupa sanguină asemenea semnului zodial tinde să ne influențeze comportamentul. Oamenii cu grupa de sânge 0 sunt considerate agresive și energice. Sunt tipicare, responsabile, decisive, organizate, practice, precise și ordonate. Grupa sanguină 0 îi face acești oameni puternici, productivi, hiperacctivi și impulsivi.

Ce mănâncă persoanele cu grupa 0

Dieta unei persoane cu grupa 0 este bazată pe proteine din carne. Leguminoasele trebuie consumate cu moderație. Din cauza faptului că aceste persoane au un stomac mai acid ca celelalte persoane cu alte grupe sanguine este recomandat să consume alimente care scad aciditatea (ovăz, aloe vera, ghimbir, salata verde, banane, pepene).

Donarea de sânge poate salva vieți. Dacă știi ai această grupă sanguină sau oricare alta mergi și donează sânge. Procedura este simplă, ușoară și nu te costă nimic.

Sursa foto 123rf

Citește și Sânge din sângele tău – cea mai amplă campanie de donare de sânge organizată la nivel național

Citește și Ce ceaiuri să bei, în funcție de grupa de sânge

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!