Top 4 boli ciudate care te îngrozesc

De Diana Zagrean, pe

Sindromul Susac – Memoria se resetează la intervale fixe

Dacă nu aţi văzut filmul 50 de prime întâlniri, cu Drew Barrymore, acesta este despre o femeie cu o boală ciudată. Memoria ei de scurtă durată se resetează în fiecare dimineaţă şi ea uită tot ce s-a întâmplat cu o zi înainte. Sindromul Susac este boala care a dat ideea acestui film.
Pacienţii care suferă de această boală sunt foarte puţini în lume (doar 250 au fost diagnosticaţi cu sindromul Susac în total).
O fată din Marea Britanie nu îşi poate aminti nimic în afară de ultimele 24 de ore. Cel mai dur pentru ea este că în fiecare dimineaţă aşteaptă să-şi vadă iubitul, de care s-a despărţit în urmă cu 2 ani. În plus, pozele de familie şi lumea din jurul ei îi stârnesc confuzii şi dureri de cap, deoarece este foarte ciudat să te vezi în poze pe care nu le recunoşti.

Bebeluşul de 30 de ani

O femeie din Brazilia s-a născut cu o problemă gravă la glanda tiroidă care i-a blocat creşterea. Deşi nu suferă de Progeria sau alte boli genetice asemănătoare, femeia de 32 de ani nu a crescut niciodată, nici fizic, nici mental.
Maria Audenete continuă să fie un bebeluş atât la aspect, cât şi la comportament. Medicii spun că dacă deficienţa ar fi fost descoperită mai din timp, ea ar fi putut duce o viaţă normală.


Citeşte şi Şocant: Top 5 cele mai incredibile boli din lume
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!