3 sucuri pentru rinita alergică

De Diana Zagrean pe
Sezonul alergiilor a început și multe persoane sensibile se confruntă cu simptome enervante sau chiar periculoase, de la nas înfundat și ochi iritați, la sufocare, febră și stare de rău. Vezi 3 sucuri naturale pentru rinita alergică care te ajută să respiri mai ușor.

Sucul V8 cu morcovi

Poate unul dintre cele mai răcoritoare și sănătoase sucuri naturale anti alergii, care te scapă de simptomele ca de gripă ale rinitei este celebrul V8.

Amestecă 2 morcovi mari, 3 tulpini de țelină, ½ castravete, 1 legătură de pătrunjel, ½ ardei gras verde mare sau 1 ardei gras verde mic, 1 ceașcă de frunze proaspete de spanac, 2 roșii întregi și 2 linguri de miere de albine și stoarce sucul cu ajutorul unui storcător, sau amestecă în blender (adaugă apă dacă pasta devine prea groasă) și strecoară la final.

Sucul 3 minuni cu măr

O altă cură de sucuri naturale pline de vitamine, antioxidanți și anti alergeni poate fi făcută cu sucul 3 minuni cu măr.

Amestecă 2 mere de mărime medie cu o sfeclă roșie cât un grepfrut și 2 morcovi românești. Dă legumele prin storcătorul de fructe sau amestecă-le într-un blender cu puțină apă plată și stoarce rezultatul la final într-un tifon.

Bea zilnic sucul 3 minuni cu măr pe toată durata sezonului alergiilor și rinita va fi doar o amintire.

Sucul exotic anti alergii de primăvară

Sucul exotic te umple de electroliți, te răcorește în zilele în care rinita alergică te face să te simți bolnav și este foarte gustos.

Amestecă o jumătate de ananas proaspăt și curățat cu 2 lingurițe de miere de pădure, 2 lingurițe de frunze de mentă tocată și ½ linguriță de ghimbir proaspăt ras.

Elementele antioxidante, antiinflamatoare și calmante din ingredientele sucului exotic te ajută să treci cu bine de sezonul alergiilor.

Sursa foto femeie rinită: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro