11 semne că vrea o relaţie serioasă

De Stela Moisescu pe

Ţi-a dat deja cheile de la apartamentul lui şi i-ai cunoscut familia. Semnele evidente că vrea o relaţie serioasă există. Totuşi, încă ai îndoieli vis a vis de intenţiile lui şi nu poţi…
… declara fără ezitare că aveţi o relaţie serioasă. Pentru a risipi orice urmă de îndoială, e cazul să acorzi atenţie detaliilor semnificative.

Iată 11 semne subtile care îţi arată că iubitul tău îşi doreşte o relaţie serioasă cu tine!

1. Acordă mai multă atenţie feţei tale decât corpului

Potrivit unui studiu, bărbaţii care vor o relaţie serioasă caută femei cu trăsături faciale atrăgătoare, iar cei interesaţi doar de legături pasagere vor femei cu un trup apetisant. Aşadar, ce parte a corpului primeşte cele mai multe complimente din partea iubitului tău? Dacă te soarbe din priviri, iar ele nu coboară mai jos de gâtul tău, e semn bun. Dacă pare mai apreciativ faţă de formele tale, atunci, potrivit studiului, atracţia sexuală e mare, dar… cam atât.

2. Aveţi emoţii în oglindă

Un semn foarte bun este cel în care tindeţi să reflectaţi ceea ce simte celălalt. Dacă el are o stare proastă simţi că se ia şi la tine, la fel şi dacă este binedispus, iar totul se petrece şi reciproc. Atunci când se creează o legătură emoţională puternică, partenerii se iau unul după celălalt. Astfel că dacă tu faci glume, el se înseninează, iar dacă nu îţi arde de nimic, nici el nu are iniţiativă.

3. Simţi că poţi fi naturală în prezenţa lui

La început ne purtăm exemplar pentru a-l impresiona pe cel de lângă noi. Mai apoi, începem să ne dezvăluim defectele cu sau fără voia noastră.

Acum urmează cea mai importantă etapă în construirea unei relaţii: acceptarea celuilalt sau încercarea de a-l schimba. Dacă tu poţi fi naturală în prezenţa lui, iar el este în continuare fascinat de tine, iar la polul opus tu nu ai schimba nimic la el, vorbim de o relaţie serioasă.

4. Ai început să vorbeşti cu el ca cu un bun prieten

Faptul că te caută în mod constant şi te invită în oraş reprezintă un semn al interesului său, dar nu o dovadă clară că vrea ceva serios cu tine. Atunci când te sună şi vorbiţi precum doi prieteni care se întreabă ce mai fac, deşi v-aţi văzut ieri şi urmează să vă vedeţi şi mâine, înseamnă că relaţia voastră presupune şi prietenie, nu doar romantism.

5. Îţi arată dovezi de respect în cotidian

Un semn vital că vrea o relaţie serioasă este faptul că te respectă, iar acest lucru se vede în tot ceea ce face. Faptul că îşi ţine promisiunile, nu te contrazice în public, nu întârzie la întâlniri sau te anunţă cât de repede poate că trebuie să anuleze un plan anume… toate sunt dovezi ale respectului. Dacă vrea o relaţie serioasă, iubitul tău va părea în ochii tăi un tip responsabil şi organizat, pentru că se va purta ca atare.

6. Îţi pune întrebări despre tine şi purtaţi discuţii „interzise”

Faptul că îţi pune întrebări personale (fără tentă sexuală!) este un semn bun. Un bărbat interesat doar de trupul tău nu s-ar strădui să afle cum te înţelegi cu verii primari sau dacă vrei să locuieşti cu chirie sau să faci un credit pentru o casă. Într-o relaţie serioasă se discută fără reţineri despre bani, copii, religie şi, în general, despre acele subiecte interzise la primele întâlniri şi sensibil de discutat cu prietenii.

Citeşte alte 5 semne pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2