Secrete: Ce mai ascund bărbaţii de partenere?

De Adina Radu pe

Cei mai mulţi bărbaţi nu arată ce gândesc cu adevărat în anumite situaţii, fie pentru a evita o discuţie neplăcută cu iubita, fie ca să nu se pună într-o lumină proastă. Iată câteva secrete ale bărbaţilor, dezvăluite:

Chiar se tem de relaţiile serioase

Angajamentul într-o relaţie este un semn de maturitate, iar bărbaţii se maturizează ceva mai greu ca femeile. Pe lângă asta, să se implice într-o relaţie serioasă înseamnă că femeia pe care a ales-o este cea mai potrivită pentru el, căutarea a luat sfârşit şi că se simte încrezător în alegerea sa.

Sunt nesiguri de… cuvintele porno

Unele persoane se excită mai tare atunci când li se vorbeşte murdar în timpul actului sexual, iar unii bărbaţi se tem de cuvintele pe care le-ar putea scoate pe gură în acele momente cheie: ori sună stupid, ori bizar ori dezgustător.

Ei observă hainele pe care le purtăm

Adesea credem că iubiţii noştri nu observă cu ce ne îmbrăcăm la X eveniment, dar chiar se uită. Şi analizează. Analizează dacă hainele pe care le purtăm ne vin bine şi dacă se potrivesc cu ocazia.
Secrete: Ce mai ascund bărbaţii de partenere?

Sunt geloşi pentru că sunt nesiguri

Atunci când un bărbat simte că fata e prea bună pentru el sau că nu o merită, îşi pierde încrederea în sine şi devine gelos, gândindu-se că un altul va veni să-i fure iubita.

Vor să pară greu de cucerit

Câteodată vor să pară inabordabili în ochii femeilor pe care le plac şi chiar flirtează cu alte tipe în faţa lor, doar pentru a le face să creadă că nu au nicio şansă. Ştim toate vorba aceea, „vrem ce nu putem avea”.

Se cred cei mai buni în pat

Pentru bărbaţi, încrederea în sine este cea mai importantă. Chiar dacă uneori lipseşte, măcar pretind că sunt încrezători – asta se aplică şi la capitolul sex. Par siguri pe ei, chiar dacă se întâmplă să nu ştie ce să facă…
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro