Cum se comportă zodiile pe internet

De Stela Moisescu pe

Socializarea pe site-uri precum Facebook sau Myspace a devenit o activitate zilnică pentru multe dintre noi. Află că fiecare zodie socializează în mod unic pe internet,…
… nu doar în viaţa de zi cu zi.

Semnul zodiacal ne dictează ce fel de videoclipuri sau imagini postăm pe internet, dar şi ce fel de informaţii alegem să împărtăşim cu restul lumii, arată astroyak.com.

Iată cum se comportă zodiile pe internet!

Berbec

Video: video sharing-ul este o activitate care îl stimulează pe Berbec. Clipurile postate pe internet îl au pe el şi aptitudinile sale în centrul atenţiei. Mai apoi, montajul este realizat cu fineţe. Îi lipseşte diplomaţia în comentarii, pe care le face des, atât la lucrurile care-i plac, cât şi la cele care îi displac.

Fotografii: este atent cu pozele pe care le uploadează pentru că nu vrea să îşi dezvăluie vreo slăbiciune. Postează pe site-uri în general poze cu realizări personale sau poze de vacanţă, dar şi imortalizări din natură.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, călătorii, sănătate şi lifestyle.

Taur

Video: postează videoclipuri doar cu ocazii speciale. Va răspunde unui clip cu alt clip, fără să critice pe cineva. Este atent la detalii, iar videoclipurile sale sunt mereu editate cu stil. Îi place să redea realitatea aşa cum este ea când face video sharing.

Fotografii: uploadează poze cu semnificaţii puternice, care pot aduce o contribuţie în viaţa cuiva. Postează pe site-uri în general poze de familie, cu transformări de stil- cum ar fi o tunsoare nouă şi poze din natură.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: ştiri generale şi de tabloid, modă şi comedie.

Gemeni

Video: adoră să facă video sharing şi se distinge uşor cu această activitate. Videoclipurile sale sunt originale şi variate. Se foloseşte de sarcasm şi umor negru atunci când comentează. Vrea să obţină recunoaşterea celor din jur, postând clipuri ce au legătură cu domeniul profesional în care activează.

Fotografii: este pasionat de fotografie, aşa că apreciază site-urile de profil şi postează cu regularitate imagini pe internet. Preferă să facă share cu poze amuzante, fanteziste sau cu oameni care îl inspiră.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri despre design, călătorii, comedie şi evenimente deosebite ori coincidenţe neprevăzute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4