Cum se comportă zodiile pe internet

De Stela Moisescu pe

Balanţă

Video: are un simţ estetic puternic care se vede în videoclipurile pe care le împărtăşeşte cu restul lumii. Face video sharing în mod iregulat şi este mai degrabă un pasager, decât un membru activ pe site-urile de socializare. Promovează clipuri de divertisment şi îi place să critice activitatea celorlalţi.

Fotografii: după acest nativ, o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Pe site-urile de socializare urmăreşte ce fel imagini postează ceilalţi şi se aşteaptă să descopere multe dedesubturi. Fotografiile pe care el le postează ilustrează natura, comicul, dar şi spaţiile de interior.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, divertisment, lifestyle.

Scorpion

Video: este un membru pasionat al site-urilor de video sharing, doar că vede activitatea ca pe o distracţie şi atât. Clipurile pe care le împărtăşeşte cu ceilalţi sunt în mare parte de divertisment şi ştie cum să strângă multe vizualizări sau comentarii, dacă îşi propune asta.

Fotografii: îi place să inspecteze pozele altora şi să descopere detaliile semnificative. Mai degrabă observă, decât participă. Atunci când decide să posteze imagini, ele cuprind evenimente speciale, precum o apariţie extraterestră sau poze cu ei în vacanţă.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri despre evenimente culturale, despre vedete sau sănătate.

Săgetător

Video: fără un Săgetător la mijloc video sharing-ul ar fi plictisitor, căci acest nativ are un simţ al umorului ieşit din comun cu care frapează în desele dăţi în care postează clipuri pe site-urile de socializare. Este un membru activ care urmăreşte cu interes şi aportul adus de ceilalţi membri.  

Fotografii: preferă imaginile animate, aşa că foto sharing-ul cu imagini nemişcate nu îl atrage prea tare. Totuşi, postează pe site-uri de profil imagini cu efecte speciale, animaţii grafice sau iluzii optice.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: comedie, călătorii şi teatru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4