Cum se comportă zodiile pe internet

De Stela Moisescu pe

Rac

Video: nu se dă în vânt după video sharing, dar optează la această formă de comunicare pe internet dacă nu există alternativă. De aceea uploadează clipuri informative, nu emoţionale, în care încearcă să aducă la lumină un subiect de interes general.

Fotografii: preferă să împărtăşească cu restul lumii fotografii, nu videoclipuri, aşa că are o gamă largă de imagini pe care le postează pe site-urile de profil. În general, preferă să facă share cu poze de familie, din călătoriile sale sau care ilustrează un domeniu profesional.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: non profit, afaceri şi tehnologie.

Leu

Video: video sharing-ul este maniera în care Leul comunică cu cei apropiaţi, de aceea postează multe clipuri personale. Pentru cei care nu îl cunosc clipurile sunt o sursă de divertisment. Se distinge cu stilul de a monta un videoclip şi îşi formează fani pe site-urile de socializare.

Fotografii: este foarte creativ, iar imaginile pe care le postează pe site-uri îi evidenţiază personalitatea. Împărtăşeşte celorlalţi imagini idealiste, de design interior sau cu benzi desenate.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: sănătate, politică, divertisment.

Fecioară

Video: îi place să facă video sharing, dar într-un mod echilibrat. Nu atrage atenţia cu  clipurile sale în mod ostentativ. Ocoleşte clipurile emoţionale şi le preferă pe cele distractive sau profesionale. Incearcă să îşi promoveze o imagine idealistă prin video sharing. Este foarte atent cu legile de copyright.

Fotografii: pe site-urile de foto sharing Fecioara postează acelaşi gen de fotografii. De regulă imaginile ilustrează un hobby sau domeniul profesional în care este activ.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, sănătate, finanţe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4