Cum se comportă zodiile pe internet

De Stela Moisescu pe

Capricorn

Video: nu se implică activ în video sharing. Preferă să observe de pe margine ce videoclipuri postează ceilalţi şi să comenteze ce îi place şi ce nu. Dă click în special pe clipurile educative sau muzicale.

Fotografii: îi place simplitatea site-urilor în care poţi posta imagini. Aici este un membru activ şi postează fotografii care au o însemnătate puternică pentru el, cum ar fi cele de familie, din copilărie sau de la evenimente importante.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: muzică, finanţe, non profit.

Vărsător

Video: acest nativ reprezintă o sursă valoroasă pentru site-urile de video sharing. Obişnuieşte să posteze clipuri cu imagini rare, care merită vizionate de publicul larg, de aceea ajunge să îşi formeze şi un public fidel. Prin video sharing dă tonul unor trenduri noi.

Fotografii: se aventurează dincolo de limitele convenţionalului atunci când face foto sharing. Preferă să posteze instantanee, imagini cu iluzionism sau magie şi încărcate istoric.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri de interes larg, ştiinţă, tehnologie, călătorii.

Peşti

Video: este un membru activ, dar nu consistent pe site-uri de video sharing. Ştie cum să transforme o idee simplă într-una captivantă, pentru că are o intuiţie ascuţită, dar şi imaginaţie. Preferă să posteze videoclipuri artistice, despre lucruri ce întrec limita realului. Oferă întotdeauna comentarii pozitive celorlalţi membri.  

Fotografii: îi place să posteze fotografii cu încărcătură emoţională, care ilustrează ce îi este mai aproape şi mai drag, precum imagini cu familia sau de la diverse evenimente importante pentru el.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: teatru, ştiinţă, artă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4