Foto: alege vedeta preferată şi află secrete despre tine!

De Stela Moisescu, pe

Gusturile pe care le ai în materie de bărbaţi reflectă modul în care te porţi într-o relaţie, cu bune şi rele. Poţi învăţa mai multe despre tine şi viaţa ta amoroasă,…
… dacă analizezi genul de bărbaţi la care visezi, de obicei, cu ochii deschişi.

Şi cum majoritatea femeilor au fantezii cu o celebritate, te supunem unui test simplu şi distractiv. Alege din următoarele vedete masculine, pe aceea care te atrage la prima vedere sau la care visezi în secret.

În funcţie de bărbatul celebru pe care îl consideri sexy şi atrăgător, poţi afla secrete despre tine şi viaţa ta amoroasă. Să începem!

Ashton Kutcher: amuzant şi nonconformist

Hmm, te-a cucerit cu zâmbetul ştrengar şi cu rolurile pline de savoare din comedii. Este un tip de treabă, relaxat, care te-a făcut să râzi cu gura până la urechi… pe tine şi pe Demi Moore, desigur! Şi că tot veni vorba de ea, ţi se pare de admirat faptul că aleasa inimii lui este o femeie ceva mai în vârstă. E clar că Ashton nu se înscrie în tipare şi asta ţi se pare foarte incitant.

La rândul tău eşti o tipă nonconformistă, care nu pune preţ pe aşa-zisele tradiţii. În sinea ta nu îţi doreşti să primeşti inelul de logodnă într-o cutie neagră din catifea. Ai nevoie de o relaţie autentică, care să existe din voinţa amândurora, nu pentru că aşa au vrut rudele sau pentru că el te susţine financiar. Deteşti clişeele şi nici nu vrei să auzi de gura lumii… Ai fi în stare să renunţi la o relaţie, dacă el vrea să te înscrii în tiparele tradiţionale feminine, adică să stai acasă cu copiii.

Foto: alege vedeta preferată şi află secrete despre tine!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!