Zece semne ca te place

De Unica.ro, pe

L-ai zarit. E visul tau, iti place, dar inca nu stii daca te place. Te sfatuim sa te uiti dupa …
Zece semne ca te placeL-ai zarit. E visul tau, iti place, dar inca nu stii daca te place. Te sfatuim sa te uiti dupa urmatoarele zece semne ca e interesat de tine. Succes!

Se inclina spre tine
Daca te place, vei observa (chiar daca uneori e foarte subtil) ca trupul lui se inclina spre al tau. E felul sau de a-ti spune ca te vrea si mai aproape.

Reciprocitate
Poti descoperi ca reprocitatea e intr-adevar un semn bun! Altfel spus… si lui ii place sa iti faca avansuri, ar fi bine sa ii raspunzi complimentelor.

Ochii iti spun
Te va fixa si ti se va parea ca dureaza o vesnicie. Te va admira din cap pana in picioare, spunandu-ti ca doar te priveste. Ca sa-l tii langa tine, zambeste-i linistit. E de ajuns!

Te atinge
Bratul, umarul, genunchiul – nu conteaza atat timp cat prezenta lui o simti pe pielea ta. E un alt mod de a-ti spune ca te place.

Accidente fericite
Nu exista asa ceva, aparitiile lui „surpriza” in locurile tale preferate, cam ca in liceu, sunt un semnal ca incearca sa iti fie aproape.

Asculta
Pe barbatii nu ii poti auzi vorbind despre ei. Sau… despre ce le place lor. Iar atunci cand il vei vede ca tace si ca asculta, poti spune ca e indragostit!

Ii plac si lui
Ei bine, daca e interesat de pasiunile tale, daca isi arata interesul pentru lucrurile care iti plac si tie, e un semn ca i-ai cazut cu tronc!

Rade la glumele tale
Glumele tale nu sunt prea hazoase si el totusi rade? E cel mai evident semn ca te place!

Se comporta ciudat
Daca te place fii atenta: se poate enerva usor, va rade fara motiv, ii vor transpira palmele. Daca isi tine cu greu emotiile in frau, cand e langa tine, e un semn bun,

E deschis
Daca vei reusi sa il faci sa fii deschis cu tine, sa isi exprime emotiile, sa fii sigura ca te are in inima lui. Pentru ca noi suntem „verbale”, ei, nu.

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!