Iată cum s-a făcut de râs Will Ferrell pe covorul roşu!

De Geo Berciu pe

Actorul Will Ferrell a reuşit nu numai să atragă atenţia asupra lui, ceea ce îşi şi propusese de altfel, ci şi să se facă de râs pe covorul roşu.

Prezent la premiera miniseriei „Spoils Babilon” din los Angeles, actorul Will Ferrell a dorit ca toată lumea să fie conştientă de valoarea lui. Ideea care i-a venit a fost una inedită, nu însă şi inspirată. Comediantul a îmbrăcat un costum, peste care a aplicat sute de bancnote, spre hazul celor prezenţi. Rezultatul? Costumul şi pantalonii lui păreau verzi de la „tapetul” cu dolari. Oricum, toată lumea s-a întrebat cât l-au costat „accesoriile”.

Iată cum s-a făcut de râs Will Ferrell pe covorul roşu!
Actorul american în vârstă de 46 de ani a devenit celebru pentru rolul pe care îl juca săptămânal în sitcom-ul „Saturday Night Live”, unde îl interpreta pe fostul preşedinte american George W. Bush în cadrul popularei emisiuni TV.

Ferrell a jucat în multe comedii cu priză la public, precum „Un ştirist legendar/ Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004), „Zoolander Manechinul” (2001) şi „Megamind” (2010).
(Sursă foto: HEPTA)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro