Uite câţi bani cheltuieşte Ruby pe haine!

De Unica.ro pe

Invitatã mâine searã în emisiunea „Te pui cu blondele?”, Ruby a fost luatã imediat în vizor de blondele lui Negru, care au vrut să ştie câţi bani dă artista pe haine.

Curioase din fire şi mereu la curent cu subiectele mondene, blondele lui Dan Negru au aflat cã Ruby îşi cumpãrã haine doar din America, aşa cã au vrut sã ştie câţi bani scoate din buzunar lunar pentru a-şi înnoi garderoba. Artista nu s-a sfiit sã le mãrturiseascã blondelor lui Negru cã toate cumpãrãturile le face de pe site-uri de specialitate din State, iar pentru asta cheltuie peste 300 $ în fiecare lunã. Coechipierii sãi de mâine searã, Andreea Bãnicã şi Mihai Morar au completat imediat: „Stai foarte bine!”.

Sincerã şi spontanã, Ruby le-a cucerit imediat pe blonde, care au decis sã o mai supunã pe frumoasa brunetã unei probe: aceea de a frãmânta un aluat, chiar în platoul emisiunii, în mai puţin de jumãtate de minut. Interpreta sa pus imediat pe treabã, în vreme ce Mihai Morar fredona deja un viitor hit Ruby – „Frãmãntã fãina!”

Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro