Vara asta se poarta antieroii!

De Unica.ro, pe

Au apus de mult vremurile pasnice in care fetitele adormeau cu zambetul pe buze visand …
Vara asta se poarta antieroii!Au apus de mult vremurile pasnice in care fetitele adormeau cu zambetul pe buze visand la printul pe cal alb. Zmeul a ajuns inaintea lui si se pare ca a facut ravagii in inimile tuturor. Si nici nu e de mirare, ca doar are puteri supranaturale si mai este si sigur pe el!

Die another day
Chiar daca in filme raul este invins aproape intotdeauna nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre viata reala. Un tip arogant, care se iubeste doar pe sine si se foloseste de cei din jur pentru a ajunge acolo unde altii nici nu indraznesc sa viseze nu este un inadaptat. El va reusi mereu in viata indiferent de scopul pe care si l-ar propune. Nu acelasi lucru se poate spune despre cei din jurul lui care de multe ori vor ajunge sa cada in dizgratie atat in fata femeilor, cat si in fata sefilor.

Triada defectelor
Peter K. Jonason a decis sa studieze psihologia umana folosindu-se de trei trasaturi de personalitate care ar putea parea cel putin la prima vedere respingatoare: narcisismul, lipsa de sentimentalism si dorinta de manipulare. Cu toate acestea se pare ca amestecul in cantitati industriale din aceste trei substante reprezinta cel mai puternic afrodisiatic pentru femeile de toate varstele. Ba chiar mai mult! Cu cat o femeie este mai linistita cu atat va fi mai tentata sa aleaga pentru schimbul de fluide un barbat care sa intruneasca toate defectele acestea.

Bond. James Bond.
Prototipul tipului care intruneste cu brio cele trei trasaturi este nimeni altul decat carismaticul personaj James Bond. Iubit de publicul de toate varstele, la o analiza mai atenta se poate observa ca agentul 007 nu este prietenos cu cei din jur, nu se indragosteste niciodata si se foloseste de persoane pentru a-si indeplini diversele misiuni. Cei care nu se scriu totusi in acest tipar nu trebuie sa se ingrijoreze. Femeile nu cauta astfel de barbati pentru relatii serioase. Un barbat sociabil si saritor la nevoie va fi mereu preferat de sexul frumos pentru rolul de tatic!

Sursa: psyched-site.blogspot.com – Un blog proaspat construit de un absolvent roman al facultatii de psihologie Jacobs din Bremen.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!