Uita de gelozie

De Unica.ro, pe

Chiar daca nu te poti abtine, noi te sfatuim sa uiti de acest sentiment. Nu stii cum sa o faci? Citeste …
Uita de gelozieChiar daca nu te poti abtine, noi te sfatuim sa uiti de acest sentiment. Nu stii cum sa o faci? Citeste tipsurile noastre.

Incearca sa nu-i mai interzici lucruri pe care tu le consideri deranjante. Crezi ca daca nu va iesi la o bere cu prietenii totul va fi in regula? Gandeste-te cum ar fi sa renunti chiar tu la orele petrecute cu amicele tale. Ai fi trista si ai simti ca nu mai esti libera.

Prea multa gelozie si… el va incepe sa te creada o maniaca. Lasa-ti iubitul in pace si spune-i ca ai acest sentiment. Iti va fi recunoscator si va incerca sa te inteleaga.

Nu-ti mai face griji ca il vei pierde. Daca iti arata ca ii esti draga, bucura-te de acele momente si nu te mai gandi la ceea ce s-ar putea intampla. Invata sa traiesti clipa.
Invata sa iti invingi fricile.

Aplica prezumptia de nevionvatie. Nu incerca sa-l faci vinovat pe iubitul tau, inainte sa se fi petrecut ceva si fara sa ai vreo dovada.

Incearca sa te pui in pielea lui si straduieste-te sa intelegi comportamentul barbatului de langa tine. Si, mai ales, aplica proverbul „ce tie nu-ti place altuia nu-i face”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!