Trend de divă: bijuteriile preţioase cu smaralde

De Diana Sorescu pe

Un nou trend se conturează în rândul vedetelor: accesoriile verzi, de la brăţări, coliere statement, până la cercei şi inele. Inspiră-te de la ele şi poartă şi tu bijuterii cu pietre verzi!

Bijuterii verzi

Am ales patru vedete care adoră bijuteriile cu smaralde: una şatenă, una brunetă, una blondă şi alta roşcată, iar tuturor le stă foarte bine! Aşadar, accesoriile verzi complimentează orice nuanţă de păr, deci e musai să ai şi tu!

Kim Kardashian a purtat la un eveniment monden un superb colier statement ornat cu smaralde preţioase şi zeci de diamante, set cu fabuloşii cercei candelabru. Diva a ales să pună în valoare bijuteriile purtând o rochie simplă, neagră.

La MET Gala de anul acesta, Rihanna şi-a asortat ţinutei o pereche de cercei senzaţionali, cu model deosebit. Părul roşcat a făcut pereche perfectă cu smaraldele ce îi alintau delicat lobul urechii.

Blake Lively este o fashionistă desăvârşită, aşa că a mixat o rochie albă, de la Chanel, cu o pereche de cercei impunători, cu şurub. Bijuteriile aveau în mijloc câte un smarald, înconjurat de mici diamante.

Angelina Jolie a fost printre primele vedete ce şi-au manifestat public dragostea pentru smaralde. Diva a purtat o pereche de cercei de lux, semnaţi Lorraine Schwartz, în valoare de 2.5 milioane de euro! Asta da extravaganţă a modei!

Pentru că noi nu ne permitem smaralde adevărate, însă avem acces la replici superbe dar şi bijuterii cu cristale comune, verzi, e cazul să ne achiziţionăm asemenea piese! Sunt cu adevărat fabuloase şi de efect!

Trend de divă: bijuteriile preţioase cu smaralde

Îţi plac bijuteriile cu pietre verzi?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO