Treci cu brio o despartire!

De Unica.ro, pe

Daca a ramane prietena cu un ex este destul de delicat, sa stii sa inchizi o relatie cu nabadai …
Treci cu brio o despartire!Daca a ramane prietena cu un ex este destul de delicat, sa stii sa inchizi o relatie cu nabadai poate fi extrem de delicat. Si totusi …

Daca speri sa te intelegi cu un ex, cel mai bine e sa astepti ca ranile sa se cicatrizeze. Si, in primul rand, sa fii sincera cu tine, sa iti accepti trairile.

Un nou inceput
Incearca sa nu te mai gandesti la trecut. Si nu cauta motive sa te apropii din nou de fostul iubit. Daca veti reusi sa ramaneti prieteni, asta se va intampla in timp. Pana atunci, incearca sa ai grija de tine.

Fa un bilant al sentimentelor
Gandeste-te cine te poate ajuta sa depasesti momentele de singuratate. Investeste mai mult in prietenii si nu te inchide in tine. Cu siguranta, nu-l vei uita asa repede pe exul, dar cel putin amicii te vor distrage si nu vei cadea in butoiul cu melancolie.

Fa pasi marunti
Nu ezita sa te relaxezi ai mult si incearca sa intelegi ca ranile se vindeca in timp. Fa pasi marunti daca vrei sa te aventurezi intr-o noua relatie. Si nu, nu te arunca in aventuri de-o noapte cu primul necunoscut pe care il intalnesti.

Vorbeste despre generalitati
Fa-ti prieteni prin intermediul retelelor sociale, mergi la intalniri si evita sa vorbesti despre problemele personale. Fa-ti timp pentru hobby-urile tale si incearca sa iti ocupi timpul facand cat mai mult sport.

NU relua trecutul
Daca incepi o relatie, nu relua trecutul. Nu te duce in aceleasi locuri in care obisnuiai sa mergi cu fostul, uita de activitatile pe care le faceati impreuna. Incearca sa uiti cum te comportai in trecut si adopta o noua atitudine.

Actioneaza, in loc sa vorbesti
Spui mereu: „Mi-ar placea sa merg…, sa fac…”, dar ce-ar fi sa treci la actiune? Nu fii comoda si indeplineste-ti toate dorintele din aceasta perioada.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!