Ce ținute a ales Melania Trump pentru întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a

De Oana Savin pe
Președintele Statelor Unite ale Americii și soția acestuia, Melania Trump, au făcut o vizită oficială în Marea Britanie, la invitația Reginei Elisabeta a II-a. Pentru prima zi a vizitei, Prima Doamnă a Amercii a ales două ținute elegante și simple.

Melania Trump a pășit în Marea Britanie într-o rochie albă, cu o curea albastră, la care a asortat o pălărie în aceleași nuanțe și o pereche de stiletto bleumarin.

Melania a resectat protocolul regal care impune purtarea de pălării la evenimentele oficiale.

Aceasta a purtat ținuta pe parcusul primei părți a zilei, iar seara, la banchetul organizat de monarhul britanic în onoarea celor doi americani, soția lui Trump a apărut într-o rochie albă, lungă și mulată, pe care a accesorizat-o cu o pereche de mănuși albe.

Cu această ocazie, toate femeile din Familia Regală au optat pentru rochii albe, printre acestea aflându-se și Kate, ducesă de Cambridge. De asemenea, Regina Elisabeta a II-a a ales o rochie albă, mănuși albe, pantofi argintii și o poșetă de aceeași culoare.

La elegantul eveniment a lipsit, însă, Meghan Markle, care se află în concediu de maternitate. Astfel, Prințul Harry a venit singur.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Melania Trump în Marea Britanie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO