Te vrea? Cum asa?

De Unica.ro, pe

Pare barbatul viselor tale dulci. De vina sa fie cana de cafea pe care o savurezi la o masa distanta de el?

Te vrea? Cum asa?Pare barbatul viselor tale dulci. De vina sa fie cana de cafea pe care o savurezi la o masa distanta de el? Ori poate aroma croissant-ului pe care Mr.Perfect il devoreaza cu pofta in fata ta? Nu-i usor sa descifrezi mintea masculului modern: sa incerci sa-l cuceresti sau mai bine renunti? Uite niste tipsuri care te-ar putea ajuta

1. ALUNECAND PE O RAZA…
Daca e interesat de tine, analizeaza-i pozitia corpului. Sta aplecat spre tine, fie si intr-o maniera mai subtila? Go for HIM!

2. OGLINDA SUFLETULUI
Surprinde-i privirea! O intalneste pe a ta? Si, mai ales, o sustine? Tot ce iti mai ramane tie de facut e sa schitezi un zambet timid, dar elocvent.

Te vrea? Cum asa?3. O SIMPLA ATINGERE
Daca vrea sa iti fie aproape si uzeaza de orice tertip pentru a micsora raza de acoperire care va desparte, nu mai sta pe ganduri! Pasiunea maxima se exprima prin atingeri…

4. SST!
Esti curioasa cand reusesti sa captezi intreaga atentie a unui tip sexos? Atunci cand nu vorbeste despre el, e atat de simplu! Cand te asculta si asimileaza informatia rabdator, e clar: te place!

5. CE HAIOS!
Nu ai tu un simt al umorului prea dezvoltat? Hm, dar el totusi rade. E deja o axioma faptul ca barbatii au un simt al umorului mai acut decat Evele. Doar ne tot plangem ca iau totul in deradere, de fiecare data. Asa ca daca te incurajeaza si atunci cand nu ai o pasa creativa prea grozava, se prea poate sa fie cel care te va face sa razi de… fericire!

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!