Simularea – avantaj sau dezavantaj?

De Unica.ro, pe

Rareori recunoscuta, adesea criticata, simularea ar trebui uneori acceptata.
Simularea - avantaj sau dezavantaj?Rareori recunoscuta, adesea criticata, simularea ar trebui uneori acceptata. Iata de ce:

O zi extenuanta
Te-ai intors de la serviciu, iar iubitului tau ii arde de activitati intre asternuturi. Iar zilele tale de oboseala au fost constante si toata saptamana l-ai refuzat. Nu-l refuza si de data asta. S-ar putea sa adune frustrari, iar pentru binele relatiei voastre ai putea sa simulezi si tu un plus de placere. Insa, nu uita!, nu trebuie sa faci din asta un obicei.

Pofta vine mancand
Sau altfel spus, placerea vine prin simulare. Poate ca sunt zile cand apetitul tau este scazut. Iar daca iti lasi partenerul sa incerce sa amplifice excitatia, nu o sa ai nimic de pierdut. O simulare poate fi afrodisiacul si inceputul unei noi pasiuni arzatoare.

Si barbatii…
Chiar si barbatii pot exagera nivelul placerii lor. Ei fac asta pentru ca noi, iubitele lor, sa ne simtim implinite pentru faptul ca reusim sa ii ridicam pe culmi.

Utilizata punctual, in cadrul unei relatii intime, unde te simti in largul tau, simularea nu poate fi blamata. In concluzie: simularea, de ce nu? Cu conditia sa fie ocazionala.

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!