Sexy body, sex machine

De Unica.ro, pe

Stiinta traditionala chinezeasca numita si taoism spune ca fizionomia unui barbat iti poate oferi mai …
Sexy body, sex machineStiinta traditionala chinezeasca numita si taoism spune ca fizionomia unui barbat iti poate oferi mai multe informatii decat crezi despre caracterul lui sexual. Asa ca daca te intrebi ce personalitate focoasa intre patru pereti are tipul hot pe care tocmai l-ai cunoscut, citeste si desluseste!

Ochii: Are cumva riduri fine la coada ochilor? Atunci iubeste sexul si este usor de excitat. Cu cat sunt mai apasate ridurile, cu atat imaginatia lui in pat este mai bogata. Nu are riduri? Se lasa usor sedus, cautand contactul si apropierea.

Gura: Cu cat buzele lui sunt mai carnoase, cu atat este si penisul lui mai gros. O barbie pronuntata? Inseamna ca ai de a face cu un iubit pasional. O barbie mica sau foarte putin pronuntata? Ii plac mult jocurile sexuale si experimentele neobisnuite. Liniile fine in jurul gurii sugereaza o inclinatie sexuala deosebita.

Cu nasul pe sus: Specialistii in tao-sex sustin ca penisul are forma varfului nasului. Varful nasului este proeminent? Atunci si penisul sau este pe masura, iar reciproca este deasemenea valabila. Nas mare si degete lungi inseamna din nou un penis mult peste medie. In timp ce un nas mic si degete scurte inseamna un penis direct proportional. Combinatia celor doua variante, adica un nas mare si degete scurte, inseamna un penis de marime medie.

Ce ne arata degetul mare: Un deget mare in forma de ciuperca inseamna un penis cu glandul mare: minunat pentru stimularea partii inferioare a vaginului. Un gland de dimensiuni reduse (foarte agil in pat) poate fi recunoscut dupa un deget mare cu aspect de creion.

TAO-SEX MANIA

Taoismul este deja vechi de 2500 de ani si a fost dezvoltat de chinezi printr-o observare exacta a omului si a mediului in care acesta traieste. Pe baza acestor observatii, au fost stabilite niste reguli de baza in alimentatie, medicina, sexualitate, acestea toate insumate reprezentand invatatura lui „Tao” (in chineza, „drum”). Taoismul este cea mai veche stiinta sistematizata, reprezentand totodata punctul de pornire pentru numeroase practici religioase.

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!