SEXTING BY LOREDANA GROZA

De Unica.ro, pe

Descopera noul trend in conversatia despre sex: sexting – combinatia intre sex si texting.
SEXTING BY LOREDANA GROZADescopera noul trend in conversatia despre sex: sexting – combinatia intre sex si texting.

Daca aveati impresia ca acesta este titlul noului hit sau album al Divei, ei bine va inselati, este chiar numele primei carti scrise de Loredana.

Editura Coreus Publishing a lansat cea mai dorita carte a anului 2009, volum in care Diva va vorbeste despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati.

Cartea contine atat eseuri aparute de a lungul timpului sub forma de articole in diferite reviste sau ca monolog in emisiunea de televiziune „Miss Lori”, cat si cateva povesti noi.

Semnificatia titlului este la fel de incitanta ca si continutul cartii. Astfel, conversatia despre sex prin intermediul mesajelor, a sms-urilor sau a e-mailului, poarta denumirea de sexting. Intr-un mod bizar, sexting-ul inseamna in acelasi timp intimitate si anonimat. Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile… intimitatea ei, fapt ce poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele cartii.

„Acum totul trebuie sa intre in cateva vorbe intr-un mesaj cat mai explicit si cat mai putin romantic. Aproape toata lumea face sexting chiar daca nu o recunoaste! Pentru unii reprezinta substitutul pentru sex real atunci cand sunt plecati in delegatii, iar cu cateva sms-uri isi pot satisface nevasta geloasa.”
„Sexting” reprezinta o noua modalitate prin care Loredana va dezvaluie calitatile care au ajutat-o sa ramana mereu in top. Veti descoperi aceeasi Lori: talentata, efervescenta, dinamica, surprinzatoare, poate uneori socanta, dar mereu puternica si stapana pe ceea ce destinul i-a oferit.

In randurile cartii, Lori analizeaza micile intamplari cotidiene care va fac viata mai vesela, fiind strecurate pe alocuri si detalii picante din spatele scenei.

Asadar, daca vreti sa patrundeti intr-o lume extraordinara, nu mai stati pe ganduri si cumparati cartea „Sexting” by Loredana Groza sau comandati-o pe site-ul www.coreuspublishing.com!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!