Serilale, servicii si aventuri

De Unica.ro, pe

Daca vrei sa stii cum e sa ai o relatie de iubire la birou, cel mai indicat este sa urmaresti seriale care au …
Serilale, servicii si aventuriDaca vrei sa stii cum e sa ai o relatie de iubire la birou, cel mai indicat este sa urmaresti seriale care au facut furori, mai ales in privinta acestui subiect! Noi iti zicem cateva dintre ele!

Neveste Disperate Lynette (Felicity Huffman) si Tom (Doug Savant) au o relatie mai putin normala in ceea ce priveste viata de birou. Urmareste-i cu atentie!

ER – Spitalul de urgenta
Intr-un serial in care accidentele si dramele sunt la ordinea zilei, relatiile de serviciu si cele de iubire sunt si ele pe culmile intelegerii. Urmareste macar un episod, daca vrei sa inveti mult mai multe despre astfel de experiente.

Ally McBeal
Serialul a facut furori, caci lumea avocatilor din Ally McBeal era condimentata de relatii cat mai neobisnuite intre partenerii de afaceri!

CSI New York
Cand oamenii din lumea legii se indragostesc nebuneste, nu poate sa rezulte decat un serial cu intrigi care condimenteaza viata a doia detectivi ce incearca sa aiba o relatie de iubire cat se poate de normala.

Biroul – afrodisiac?
Alain Samson, scriitor francez, considera ca biroul – ca loc de munca poate fi considerat un afrodiziac. Iar motivele sunt simple: la birou aratam bine, suntem aranjati, parfumati, pusi la punct si astfel nu putem sa rezistam tenatiilor. Plus afinitatile pentru acelasi tip de munca, pentru aceleasi subiecte de discutii ce pot potenta atractia fata de un coleg sau un superior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!