Schimbare radicală: De când e mamă, Beyonce se tunde singură şi nu mai poartă tocuri

De Sandra Sarbu, pe

Dacă în timpul sarcinii arăta mai bine ca niciodată şi purta tocuri de 20 de centimetri, iată că acum, după ce a devenit o fericită mămică, Beyonce a renunţat la stilul vestimentar chic pe care îl afişa, adoptând unul mai relaxat, haine din materiale uşoare şi fără tocuri.
Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a fost surprinsă recent de foto-reporterii din Statele Unite, purtând haine lejere în culori neutre, o pereche de balerini – nimic special, mai ales pentru o divă de calibrul ei.
Beyonce a declarat pentru revista People – publicaţia care a numit-o cea mai frumoasă femeie din lume – că se simte foarte fericită de când a născut-o pe Blue, la începutul acestui an şi a mărturisit că preferă să mai lase deoparte pantofii cu tocuri înalte, măcar din când în când.
Schimbare radicală: De când e mamă, Beyonce se tunde singură şi nu mai poartă tocuri
„Nu m-am gândit niciodată că va veni ziua în care să nu port pantofi cu toc. Acum că am o fetiţă, mă mişc încontinuu şi o ţin în braţe, aşa că îmi cumpăr mocasini şi pantofi Oxford. Imi plac pentru că sunt foarte comozi”, a povestit artista. În plus, Beyonce a mărturisit că a început să-şi tundă singură părul: „De curând mi-am tăiat singură cinci centimetri din păr – l-am împărţit în două pe mijloc şi am început să tai”.
Mai mult, se pare că Beyonce este admirată mai mult de soţul ei atunci când nu poartă pantofii înalţi: „Jay Z adoră când port pantofi fără toc, ceea ce este surprinzător – nu m-a mai văzut aşa până acum. Mă place mai naturală, mai relaxată”.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!