Sanatate si sex!

De Unica.ro, pe

Activitatile din asternut te ajuta sa te simti mai bine la nivel fizic, cat si psihic. Iar asta este deja …
Sanatate si sex!Activitatile din asternut te ajuta sa te simti mai bine la nivel fizic, cat si psihic. Iar asta este deja dovedit stiintific. Tu trebuie sa stii doar cateva detalii.

La nivel psihologic, te vei simti iubita, frumoasa, atragatoare, daca ai si o activitate sexuala pe placul tau.Fizi, persoanele care se iubesc mai des sunt ferite de maladii cardio-vasculare.

O serie de studii realizate in anii ’80 arata cum ca starea generala de sanatate a celor care fac dragoste mai des este mult mai buna decat a persoanelor care… stau singure. In plus, riscul aparitiei cancerului la san este mult diminuat la femeile care-si permit sa petreaca mai mult timp in dormitor. De asemenea, studiile spun ca si pielea arata mult mai bine dupa ce ai facut dragoste.

Un ritm de urmat?
Studiile nu impun un ritm frenetic, ci mai degraba sa raspunzi prorpiilor dorinte si sa nu ti le infranezi. In plus, este recomandat sa nu faci dragoste ca si cum ai face exercitiile de la sala, automat, caci s-ar putea sa nu te bucuri de aceeasi placere. Important este sa iti intelegi organismul si sa ii oferi placerea de care are nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!