Cele mai frumoase rochii de la Women of the Year

De Diana Sorescu pe

Săptămână de săptâmână admiram ţinute fabuloase pe care divele le poartă la diferite evenimente de top, o paradă a modei cu rochii luxoase şi bijuterii extravagante;

Petra Nemcova, Fergie, Kate Hudson

Vedetele au răspuns prezent invitaţiei la gala anuală „Women of the Year” şi au surprins plăcut cu alegerile lor vestimentare.

Top modelul Petra Nemcova a ales să poarte o rochie albă tip goddess, cu detaliu preţios pe umăr. Frumoasa născută în Cehia şi-a asezonat ţinuta cu o pereche de sandale cuminţi, nude, şi un zâmbet răvăşitor.

Fergie a arătat fabulos în rochia semnată Zac Posen. Roşul vibrant, modelul one shoulder, corsetul push up şi crăpătura sexy de pe picior au alcătuit o ţinută sexy, cu atitudine.

Cântăreaţa a plusat şi a încălţat o pereche de pantofi cu platformă, model deosebit de la Casidi.

Actriţa Kate Hudson a vrut să recreeze ceva din glamourul Hollywood-ului de altădată, iar discursul ei vestimentar a descris fidel acea perioadă.

Kate a mers pe o coafură cu bucle lejere, purtate pe o parte şi un ruj roşu, puternic, totul într-un melanj cu iz retro.

Rochia aurită, lungă, cu un umăr descoperit a purtat semnătura Lanvin, iar tiparul clasic al croielii a fost spart de fermoarul lăsat la vedere.

Cele mai frumoase rochii de la Women of the Year

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită