Cele mai frumoase rochii de la Women of the Year

De Diana Sorescu, pe

Săptămână de săptâmână admiram ţinute fabuloase pe care divele le poartă la diferite evenimente de top, o paradă a modei cu rochii luxoase şi bijuterii extravagante;

Petra Nemcova, Fergie, Kate Hudson

Vedetele au răspuns prezent invitaţiei la gala anuală „Women of the Year” şi au surprins plăcut cu alegerile lor vestimentare.

Top modelul Petra Nemcova a ales să poarte o rochie albă tip goddess, cu detaliu preţios pe umăr. Frumoasa născută în Cehia şi-a asezonat ţinuta cu o pereche de sandale cuminţi, nude, şi un zâmbet răvăşitor.

Fergie a arătat fabulos în rochia semnată Zac Posen. Roşul vibrant, modelul one shoulder, corsetul push up şi crăpătura sexy de pe picior au alcătuit o ţinută sexy, cu atitudine.

Cântăreaţa a plusat şi a încălţat o pereche de pantofi cu platformă, model deosebit de la Casidi.

Actriţa Kate Hudson a vrut să recreeze ceva din glamourul Hollywood-ului de altădată, iar discursul ei vestimentar a descris fidel acea perioadă.

Kate a mers pe o coafură cu bucle lejere, purtate pe o parte şi un ruj roşu, puternic, totul într-un melanj cu iz retro.

Rochia aurită, lungă, cu un umăr descoperit a purtat semnătura Lanvin, iar tiparul clasic al croielii a fost spart de fermoarul lăsat la vedere.

Cele mai frumoase rochii de la Women of the Year

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2