Cele mai frumoase rochii la Oscar 2011

De Erika Chivu, pe

La ediţia cu numărul 83 a premiilor Oscar, criticii de modă au remarcat două trenduri în ce priveşte vestimentaţia. Dar cel mai mult au fost impresionati de vedetele care au ştiut să iasă din tipare.

Vedetele care au păşit aseară pe covorul roşu al Oscarurilor au fost împărţite în două tabere: cele care au purtat nuanţe puternice de roşu – Sandra Bullock, Jennifer Hudson, Jennifer Lawrence şi cele care au ales rochii nude – Hillary Swank, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Michelle williams.

Chiar dacă multe din ele au arătat perfect, privirile au fost atrase mai degrabă de actriţele care au decis să iasă din tipar: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Amy Adams.

Culori puternice – Natalie Portman, Scarlett Johansson, Amy Adams

 
Câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă în rol principal, Natalie Portman, a strălucit la braţului logodnicului său într-o rochie purpurie cu cristale Swarovski, marca Rodarte, cu talie Empire, porivită siluetei sale de viitoare mămică. Rochia a fost accesorizată cu pantofi Jimmy Choo, un clutch Roger Vivier şi bijuterii Tiffany. 

Într-o culoare asemănătoare, rochia lui Scarlett Johansson pune în valoare silueta perfectă a actriţei. Creaţia din dantelă, cu spatele gol, marca Dolce & Gabbana, a fost accesorizată cu un bob dezordonat şi bijuterii cu diamante, rubine şi smaralde de la Anna Hu Haute Joaillerie.
 
Amy Adams, nominalizată la Oscar pentru rol secundar a sărit în ochi pe covorul roşu datorită rochiei strălucitoare marca L’Wren Scott, dar şi datorită bijuteriilor Cartier în valoare de peste un milion de dolari.
 
Cele mai frumoase rochii la Oscar 2011
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5