Cele mai frumoase rochii purtate recent de vedete

De Diana Sorescu, pe

Cu fiecare săptămână ce trece descopăr că celebrităţile de peste Ocean aleg să poarte la evenimente creaţii interesante. În modă, este esenţial să fii cu o secundă mai îndrăzneţ.

Kim Kardashian, Hillary Swank, Blake Lively

Materialele peliculizate, metalice fac furori de la o vreme încoace. Fie că sunt argintii, aurii sau imită nuanţa cuprului, rochiile strălucitoare sunt un must have vestimentar, un omagiu adus nopţilor mondene.

Cu ocaziei zilei sale de naştere, apetisanta Kim Kardashian a dat o super petrecere în club Tao din LA. Sărbătorita a ales să celebreze momentul într-o rochie mini, cu corset, care i-a scos în evidenţă formele ilegal de sexy. Pantofii argintii, cu ţinte, semnate de celebrul Louboutin, au transformat ţinuta în una luxoasă.

Prezentă la festivalul de film de la Londra, actriţa Hillary Swank a mizat pe o rochie lungă, argint-aurit, petrecută în zona gâtului. Clutch-ul bătut cu pietre şi cristale a înnobilat discursul vestimenar ales de divă.

Blake Lively şi ale sale picioare interminabile. Cam asta este esenţa fiecărei apariţii a actriţei din Gossip Girl. Şi pentru că este conştientă de atuul său, simpatica blondă a îmbrăcat la premiile Scream o rochie incredibil de frumoasă: un melanj de culori, gri şi grej, trenă, falduri, detalii de piele în talie şi la gât, decupaje ce i-au pus în valoare umerii.

Cele mai frumoase rochii purtate recent de vedete

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!