Rich&sexy men

De Unica.ro, pe

Divele din Cetatea Sclipitoare a Filmului pot monopoliza spatiile din ziare, dar …
Rich&sexy menDivele din Cetatea Sclipitoare a Filmului pot monopoliza spatiile din ziare, dar cand vine vorba despre fluturasi de salariu cu multe zerouri in coada, tot barbatii dau tonul la blockbustere. Realitatea e ca Hollywoodul e o lume a barbatilor, care sunt chiar si dublu platiti decat colegele lor. Sa-i cunoastem pe norocosii din top 5 (sau tinta voastra, fetelor!)

LOCUL 1: Will Smith (80 de milioane de dolari/an)
A incasat 585 de milioane de dolari cu „Legenda vie (I Am Legend)”, mai mult de jumatate in afara granitelor americane. De regula, pe Will o sa il vezi in filme de aventura, curajoase si haioase. Rar face exceptii, cum ar fi drama „In cautarea fericirii (The Pursuit Of Happiness)” sau pelicula anti-supereroi „Hancock”.

Rich&sexy menLOCUL 2: Johnny Depp (72 milioane de dolari/an)
Nu te-ai fi asteptat de la Johnny sa devina un star de masa, dar rolul capitanului Jack Sparrow din seria „Piratii din Caraibe” l-a propulsat in atentia tuturor. Anul trecut, a avut timp sa onoreze invitatia amicului regizor Tim Burton, aceea de a-l personifica pe Sweeney Todd, barbierul diabolic. Si Oscarul i-a revenit pentru cel mai bun actor.

Rich&sexy menLOCUL 3: Eddie Murphy (55 milioane de dolari/an)
E cam timid cand vine vorba despre afisari in fata camerei, dar face bani buni din comediile de familie. In 2007, „Norbit” a adunat 160 de milioane de dolari din incasari. Ultimul lui hit? „Intalneste-l pe Dave (Meet Dave)”, in care rolul lui este de… extraterestru.

Rich&sexy menLOCUL 4: Mike Myers (55 milioane de dolari/an)
„Spionul care mi-a tras-o” a devenit expert in roluri-franciza, fie ca e vorba despre Austin Powers, Wayne Campbell in „Lumea lui Wayne” ori cel mai adorabil capcaun, Shrek. O afacere profitabila, din moment ce „Shrek 3” i-a adus aproape 50 de milioane de dolari in cont.

Rich&sexy menLOCUL 5: Leonardo DiCaprio (45 de milioane de dolari/an)
E singurul star capabil sa ii convinga pe producatori sa-l plateasca cu 20 de milioane de dolari pentru un film incadrat in categoria filmelor cu continut sexual explicit. Alegerile lui de roluri sunt, de regula, in vizorul criticilor doar in timpul sezoanelor de festivaluri de profil. Trei din ultimele lui cinci au fost nominalizate pentru „Cel mai bun film”.

CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI

Rich&sexy men

Locul 6: Bruce Willis (41 de milioane de dolari/an)
Locul 7: Ben Stiller (40 de milioane de dolari/an)
Locul 8: Nicolas Cage (38 de milioane de dolari/an)
Locul 9: Will Ferrell (31 de milioane de dolari/an)
Locul 10: Adam Sandler (30 de milioane de dolari/an)

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!