Poze: Ce secret de frumuseţe are Anca Serea

De Unica.ro pe

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Anca Serea reuşeşte să arate mereu impecabil graţie unui ritm de viaţă echilibrat şi a unui regim alimentar bine controlat. În plus, vedeta Prima TV apelează de câteva ori pe an la un tratament facial revoluţionar, al cărui ingredient de bază este extractul rar de perlă neagră.
Odată la trei luni vin la un salon din București pentru a urma tratamentul HSR de lux, o tehnică revoluţionara cu ingrediente deosebite, care are efect de lifting. Mi s-a explicat că acest tratament are un ingredient activ Telovitil, bazat pe o cercetare ce a câştigat Premiul Nobel, care luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Un alt ingredient de bază şi foarte rar este extractul de perlă neagră ce conţine 20 de aminoacizi vitali şi elemente precum zinc, seleniu, fosfor, iod, fier şi magneziu”, declară Anca Serea.
Anca Serea: “Moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabilă”
Vedeta a observat rezultate spectaculoase imediat după primul tratament.
anca serea
E ca în basme, când bei apă vie şi întinereşti brusc. Nu exagerez! Buna mea prietenă Galyna Pînzari mi-a recomandat acest tratament pentru că astfel n-o să am nevoie niciodată de ajustări ale medicului estetician. Îl practic de câteva ori pe an şi sunt foarte mulţumită. În plus, am mare grijă de tenul meu şi nu uit niciodată să mă demachiez înainte de a dormi, iar crema de faţă şi crema de noapte sunt nelipsite din ritualul zilnic”, continuă Anca Serea.
Wow ce frumoasă e! Îţi vine să crezi că Anca Serea are doi copii?
Masajul facial pe care îl urmează vedeta elimină o mare parte din stresul acumulat și încarcă organismul cu energii pozitive. În plus, ajută la oxigenarea pielii și la penetrarea în profunzime a ingredienților activi din produsele aplicate.
anca serea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro