Poze: Rochii superbe la premiera „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”

De Erika Chivu pe

Actriţele din celebra serie cu vampiri au fost superbe la premiera „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”. Iată ce rochii au purtat.
Kristen Stewart a fost foarte frumoasă într-o rochie nude, însă nici celelalte actriţe nu au fost mai prejos la premiera „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”, care a avut loc aseară la Los Angeles.
Nikki Reed, interpreta lui Rosalie, a ales o rochie albă cu aplicaţii argintii pe sâni, accesorizată cu un clutch preţios şi o pereche de cercei mari. Elizabeth Reaser, care joacă rolul lui Esme Cullen, a ales o creaţie asimetrică de un bleu deschis, care s-a potrivit de minune cu părul ei negru.
Foarte frumoasă a fost şi tânăra Dakota Fanning, Jane din „Twilight”, care a ales o rochie de un verde smarald cu aplicaţii transparente şi detalii strălucitoare.
Maggie Grace, care joacă rolul Irinei, a ales şi ea o rochie verde foarte frumoasă. Toate vedete feminine din „Twilight” au fost superbe, dar Ashley Greene parcă le-a întrecut pe toate. Interpreta lui Alice Cullen a purtat o rochie de un roz pal, o creaţie asimetrică ce i-a venit de minune.
ashley greene
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro