Poze: Ediţia 100 „Dansez pentru tine”. Vezi cine dansează mâine!

De PR, pe

Mâine vom vedea la „Dansez pentru tine” o serie de dansuri aniversare în cinstea emisiunii cu numărul 100. Iată ce vedete urcă în ring!
Olivia Steer dansează pentru un caz umanitar, iar Laura Cosoi, Dana Rogoz, Cristina Rus, Jojo,Giulia Anghelescu şi „vă pupă Jean” sărbătoresc în ringul visurilor cele 100 de ediţii Dansez pentru tine
Dansez pentru tine sărbătoreşte mâine nu mai puţin de 100 de ediţii, iar pentru aşa sărbătoare concurenţii se pregătesc să-ncingă ringul cu dansuri populare.
Dacă la folclor se va petrece neaoş, printre chiotele de bucurie se vor strecura şi momente de nostalgie: perechile rămase în concurs vor readuce în scenă dansul lor preferat din toate celelalte ediţii ale emisiunii, grupate sub numele Remember. În aceeaşi ediţie, George Boghian debutează alături de noua lui parteneră, Roxana Ionescu, iar Marian Drăgulescu dansează în locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alături de Andreea Preda.
dansez pentru tine
Ediţia cu numărul 100 aduce pe ringul de la Dansez pentru tine perechi şi vedete din sezoanele trecute care au rămas în sufletul telespectatorilor. Tot mâine,  graţioasa Olivia Steer va păşi pe ringul de dans pentru un caz umanitar.
Pe lângă echipele din acest sezon, rând pe rând vor veni din nou în faţa telespectatorilor şi îi vor emoţiona cu dansurile lor spectaculoase Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo şi vă pupă Jean de la Craiova.
dansez pentru tine
Şi mai emoţionantă va fi seara pentru Bianca Drăguşanu şi Pavel Stratan, pentru că echipele din care fac parte sunt condamnate la duel. „Toţi trei suntem foarte muncitori şi merităm să rămânem în concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merită tot sprijinul, Dani este cel mai răbdător om pe care l-am cunoscut şi un om foarte talentat, care a reuşit să mă transforme într-un om care poate duce o coregrafie la bun sfârşit”, a declarat Bianca, dornică să continue competiţia visurilor.
dansez pentru tine
Pavel Stratan, grav accidentat, nu va dansa mâine seară alături de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sărit în ajutor chiar Marian Drăgulescu, cel care a promis că va face tot posibilul ca Andreea să meargă mai departe. “Noi, echipele de la “Dansez pentru tine” ne-am imprietenit. Ma simt foarte onorat ca Pavel m-a ales pe mine, ii doresc insanatosire grabnica si vreau sa stiti ca voi trata aceasta misiune cu seriozitate maxima, asa cum am facut si in cazul Adrianei”, a declarat Marian Dragulescu.
dansez pentru tine
Telespectatorii pot salva favoritii trimitand SMS la 1322 cu textul “Bianca”, daca vor ca Bianca si Carol sa mearga mai departe, sau “Pavel”, daca vor sa salveze din nou echipa formata din Andreea Preda si Pavel Stratan. De asemenea, telespectatorii mai pot vota sunand la 0900.760.402 pentru Bianca si Carol, sau la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!