Cool hunter: poşeta – ziar şi portofelul – tablou

De Cristina Popa pe

Consideri arta sau presa atât de importante încât ai vrea să le ţii aproape de tine tot timpul… sub formă de accesorii vestimentare? Nimic mai simplu, pentru că acum…
… poţi opta pentru huse de laptop şi poşete-ziar sau portofele – picturi.

„Mitemite Unnecessary objects lab” este un incubator creativ spaniol din care ies produse funny. S-ar putea să ai neapărată nevoie de obiectele create de ei pentru că, în Romania, nimănui nu i-ar trece prin cap să fure geanta sau laptopul dacă sunt purtate lejer sub braţ.

Dacă s-a auzit până acum de vreo excepţie de la această regulă, atunci soluţia de aplicat cu un zâmbet complice ar putea fi o geantă sau o husă de laptop din seria de camuflaj urban Against the crime. Fiecare din ele are înfăţişarea unor ziare cu nume (aproape) reale: „International Herold Tribune”, „La Grettezza dello Sport”, „Le Pais”, „La Vanguarda”, „El Periodo”, „Le Monte”, „The Dependent”, „The Tames”. 
 
Pe de altă parte, „Poketo” este un brand american care a înţeles că atunci când vine vorba despre artă, totul este posibil.  Ideea iniţiatorilor „Poketo” a fost să scoată arta din galerii şi să o ducă la cursuri intensive de domesticire pentru a se adapta cât mai repede la viaţa urbană de zi cu zi.

„Poketo” lansează ediţii limitate de portofele cu feţe desenate de artişti – un gest inocent de a arăta că aşa cum nu poţi ieşi din casa fără portofel, nici fără artă nu se prea poate.
Cool hunter: poşeta - ziar şi portofelul - tablou
Acestea fiind zise, dacă nu ai drum în afara ţării, atunci trebuie să ştii că produsele „Unnecessary objects lab” si „Poketo” vor fi disponibile şi in Romania, la Tuxedo Confessions – concept store-ul on-line care se va lansa în cursul acestei luni.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro