Cum porţi şi asortezi încălţămintea metalizată

De Diana Sorescu, pe

Pantofii şi sandalele metalice par foarte greu de asortat. În realitate, e chiar foarte uşor! Iată cât de frumos este modelul peliculizat şi cât de simplu este de purtat cu stil!

Pantofii metalici

 
Vorbim despre pantofii şi sandalele ce par din metal. Încălţările peliculizate sunt nişte „bijuterii” extravagante, însă uşor de combinat.
 
Pe auriu sau argintiu, pantofii arată excelent asortaţi unei ţinute de seară. Strălucirea materialului atrage atenţia, aşa că o rochie minimalistă, într-o nuanţă pală, se va potrivi excelent. Kate Bosworth a ales o creaţie CK într-un ton piersiciu domol, iar pantofii aurii se mixează perfect!
 
O pereche de pumps argintiu-oglindă o să arate mereu senzaţional asortaţi unei rochii în tonuri neutre, dar şi combinaţi cu creaţii în culori neon! Aceasta este frumuseţea modelului!
 
Ashley poartă o rochie alb spumos, pe când Lea Michele o creaţie fuchsia Michael Kors, iar Emma Roberts o rochie bleu cu pene, şi toate arată excelent! Iată versatilitatea pantofilor metalizaţi, ce par greu de asortat, dar nu-i aşa deloc!
 
Dacă eşti o fashionistă adevărată, poţi purta pantofii metalici şi cu jeanşi conici, bleumarin, şi o cămaşă fluidă verde lime!
 
Îndrăzneşte să fii sexy! Îţi plac pantofii metalici?
 
Cum porţi şi asortezi încălţămintea metalizată
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!