7 piese vestimentare feminine detestate de bărbaţi

De Diana Sorescu pe

Femeile adoră să le poarte, bărbaţii nu le suportă. Femeile le consideră must-have, bărbaţii le-ar da de pomană. Vorbim despre piesele vestimentare controversate din garderobă.
Ţi s-a întâmplat vreodată ca iubitul, soţul sau un prieten bun să te întrebe nedumerit şi uşor indignat: „Dar ce-i chestia asta pe care o porţi?”. O adevărată blasfemie fashion! Ce să ştie ei că pantalonii cu talie lăsată sunt ultimul trend în modă, că toate vedetele îi poartă, plus că te-au costat cât rovigneta de la maşina lui!

Bluze baby doll

Bărbaţii le asociază cu hainele pentru femei gravide şi consideră că nu pun în valoare talia. Topurile şi rochiile prinse sub sâni şi apoi largi sunt preferete de foarte multe dintre noi şi le purtăm deseori. Cum să nu adori o bluză baby doll cu volane drăgălaşe într-o culoare dulce, sorbet?

Cizme de cauciuc

Mania cizmelor de cauciuc în nuanţe electrice, cu modele îndrăzneţe ori floricele a cuprins suflarea feminină încă de anul trecut. Sunt ideale primăvara şi toamna, sunt confortabile şi utile pentru că nu te uzi la picioare şi merg asortate la blugi skinny şi tricouri oversized, pe un umăr. Dacă noi le percepem drept „simpatice foc”, urmaşii lui Adam nu văd în ele decât nişte încălţări numai bune de mers pe uliţă, la ţară.

Ochelari de soare XXL

Prada, Gucci, Miu Miu şi YSL îi promovează de sezoane bune, iar orice fashionistă care se respectă deţine o pereche. Îi purtăm chic cu o pălărie cu boruri ample, îi ţinem pe nas mândre şi ne considerăm norocoase că-i avem. Bărbaţii însă îi consideră exagerat de mari, spun că acoperă întreaga faţă, iar în cercul lor restrâns, la o bere, îi numesc „ochelarii de soare parbriz”.

Pantaloni harem

Pentru aceşti şalvari bărbaţii au dezvoltat o fobie. În viziunea lor, pantalonii cu turul lăsat sunt inestetici, deloc feminini, ascund formele şi scurtează picioarele. Cu prima ocazie i-ar dona celor nevoiaşi sau i-ar transforma în cârpă de şters luneta. Nu înţeleg ei cât sunt de comozi şi stylish, şi cât de bine arată cu o pereche de pantofi cu toc şi-o vestă!

UGG 

De obicei, femeile deţin numeroase perechi de încălţări UGG: mov, roz, negre, înalte, până la gleznă, îmblănite sau nu, şi le poartă mai tot timpul. Fioroşii masculi văd în UGG nişte cizme fără formă, butucănoase, ce creează o discrepanţă colosală între glezne şi partea de sus a piciorului.

În schimb, urmaşele Evei (mă înscriu şi eu aici, sunt fan declarat) consideră UGG încăltămintea-minune: merg asortaţi la jeanşi, la rochiţe, la fuste, la pantaloni scurţi, sunt extrem de comozi, de călduroşi şi de versatili.

Sandale pe gleznă

Nu vorbesc despre încălţămintea cu nojiţe, ci despre găselniţa fashion din vara aceasta: sandalele şi papucii cu baretă între degete şi aspect de cizmă. Nouă, fetelor, ne plac foarte mult, însă bărbaţii nu văd rostul încălţărilor hibrid.

Salopeta  

Din mătase fină, vaporoasă şi cu falduri ori din denim prespălat, asortată unui maiou alb. „Ce ţinute fabuloase!” vor spune femeile, „Ce pijama drăguţă şi ce salopetă de zidar” vor conchide bărbaţii. 

E clar: cu siguranţă femeile-s de pe Venus şi bărbaţii de pe Marte!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro