Ovidiu Buta și Iulia Albu comentează ținutele vedetelor de la premiera filmului „Ramon”: „Mi se pare că se duc să facă varză murată” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 10:38

Iulia Albu și Ovidiu Buta au comentat ținutele câtorva vedete care au participat la premiera filmului ”Ramon”, al lui Pavel Bartoș.

În colimatorul celor doi critici de modă au intrat Patrizia Paglieri și Anda Adam, împreună cu soțul ei.

Iulia Albu a criticat dur ținuta Andei Adam

Anda Adam și proaspătul ei soț au pășit pe covorul roșu îmbrăcați în negru, iar pe cap și-au pus câte o șapcă. Deși păreau să se simtă foarte bine în pielea lor, Iulia Albu a avut o părere cu totul diferită.

„Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul. De ce ai purta șapcă la o permieră de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față”, a spus Iulia în emisiunea „Poliția Modei”, potrivit Spy News.

Citește și: Iulia Albu a criticat aparițiile Mariei Constantin. „Are ceva de picoliță. Și pielea rotisată…” Ce replică i-a dat cântăreața

Citește și: Mikaela Albu a împlinit 13 ani. Ce surpriză i-a făcut Iulia Albu

Citește și: De ce nu-și vopsește Iulia Albu părul. „Nu am făcut-o niciodată! Știu, pare greu de crezut…”

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express 2023. A lucrat cu nume sonore de la Hollywood, ca Alessandra Ambrosio sau Kanye West

Ovidiu Buta a lăudat ținuta Patriziei Paglieri

Pe de altă parte, Patrizia Paglieri a fost lăudată de cei doi critici de modă. Deși nu are experiență în acest domeniu al modei, chef-ul italian a ales să poarte la premierra filmului „Ramon” o ținută care i-a adus doar aprecieri.

„Este o femeie norocoasă pentru că are o formulă vestimentară care funcționează și atunci nu o doare capul. Rujul foarte roșu doar ca singura pată de culoare, decolteul adânc ca să se vadă fața. Este o chestie pe care noi, românii, o considerăm repetitivă și pe care nu trebuie să o facem foarte mult. La noi schimbarea este sufletul comerțului. Ea a găsit exact ce funcționează pe ea”, a afirmat Ovidiu Buta.

De aceeași părere a fost și Iulia Albu, care spune că o apreciază pe Patrizia Paglieri pentru felul în care își poartă hainele.

„Își poartă hainele de parcă ar fi haine și nu de parcă ar trebui să țină locul propriei persoane, ceea ce este important”, a explicat Iulia Albu.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!